Info over workshops

Bij Op Goede Grond geven we een heleboel workshops. Vooral in voorjaar en zomer, maar sommige workshops kunnen het hele jaar. Wel altijd alleen in het weekeinde.
We kunnen een workshop op verzoek verzorgen bij aanmelding van 4 - 12 deelnemers.

Diverse workshops kunnen wij ook op locatie geven.

 

= = Voor alle workshops geldt het volgende:

kastHalve dag inclusief materialen, koffie, thee en taart: €45 per persoon.
Hele dag inclusief materialen, koffie, thee, taart en biologische lunch: €75 per persoon.

Kinderen zijn welkom voor een halve dag workshop. Elke workshop is goed te combineren met een andere activiteit op het terrein. De kosten voor een halve dag zijn, inclusief materialen, biologische dorstlesser en lekkers, €15 per kind.

Meer informatie over de workshops is makkelijk op te vragen via een mail aan ons. Stuur een bericht.

U bent welkom om te leren van dat wat wij inmiddels kennen en kunnen. Wij geven graag door wat wij geleerd hebben van de natuur, helpende mensen, en onze ervaring. U kunt bij ons komen enten in de maanden januari tot en met 21 maart. Het snoeien gebeurt op droge dagen in de winter, de zomer en de late herfst.

Ieder weekend zijn wij hard aan het werk met uiteenlopende werkzaamheden om het land te verzorgen. Dit doen wij biologisch volgens de principes van de permacultuur.
Als u vertelt wat u graag wilt leren over boom, plant en grond verzorging, dan kunnen wij u zeggen of u bij ons aan het juiste adres bent.